Afbeelding
Sigma

Bibliotheek en Sigma verlengen de actie ‘penvriend gezocht’

23 januari 2021 om 16:25 Corona

NIJKERK Vanwege het succes van de actie en de verlening van de coronamaatregelen hebben de bibliotheek en Sigma de actie ‘penvriend gezocht’ verlengd. Iedereen kan zich aanmelden om een andere inwoner van de gemeente Nijkerk een brief te schrijven. 

,,Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Er zijn al veel mooie matches gemaakt”, laten de bieb en Sigma weten. Aanmelden kan tot vrijdag 30 april, via https://www.sigma-nijkerk.nl/ontmoeting/penvriend-gezocht/. Meer informatie kan opgevraagd worden door een mail te sturen naar info@sigma-nijkerk.nl of neem telefonisch contact op te nemen met Sigma: 033-2474830.

Wie zich aanmeldt, ontvangt een schrijfpakketje en een korte vragenlijst. ,,Je kunt op de vragenlijst onder meer aangeven wat je interesses zijn of je met een man of vrouw wilt schrijven en welke leeftijdscategorie jouw voorkeur heeft. Sigma kijkt welke inwoner met jouw voorkeuren matcht en brengt jullie in contact met elkaar. Wanneer je met elkaar gematcht bent, krijg je nog een brief thuisgestuurd met tips.”

advertentie
advertentie