Perfection 20 jaar
Perfection 20 jaar Ely Hackmann

Perfection schoonheidssalon bestaat 20 jaar

4 januari 2021 om 15:56 Zakelijk Deel je nieuws

Dit jaar bestaat Perfection schoonheidssalon, gevestigd op Galjoen 30 in Nijkerk, 20 jaar. Eigenaresse Sylvia Lamers viert dit jubileum samen met haar vaste klanten.

“Ik ben heel dankbaar dat veel van mijn vaste klanten al zo lang bij mij komen. Dankzij hen kan ik dit jubileum vieren en dat doe ik dan ook graag samen met hen. De afgelopen weken hebben zij, ondank de lockdown, een kleine attentie met een kortingsbon voor een behandeling naar keuze ontvangen. Het komende jaar kunnen zij ook gebruik maken van een aantal jubileumaanbiedingen. Ik hoop echt dat ik op 20 januari weer open mag”, aldus Sylvia Lamers. 

Bij Sylvia staan de wensen en behoeften van haar klanten altijd centraal, maar ook de nieuwste trends. De behandelingen die zij geeft, breiden zich daarom continu uit. Ooit begonnen met alleen gezichtsbehandelingen, massages en nagelverzorging kunnen klanten nu ook bij haar terecht voor needling of gezichtscupping behandelingen. Ze blijft haar vakkennis hiervoor verrijken door het volgen van cursussen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie