Kinderen spelen op de trampoline
Kinderen spelen op de trampoline Joris Heinhuis

Boerderijdag Tabitha groot succes

3 mei 2018 om 16:28 lokaal Deel je nieuws

boerderijdag tabitha groot succes

In Putten is afgelopen woensdag 2 mei een Boerderijdag gehouden voor het goede doel op een boerenerf aan de Nijkerkerstraat.

Tabitha

Deze boerderijdag is georganiseerd door TABITHA NEDERLAND. Deze organisatie zorgt voor 200 weeskinderen en 100 ouderen in Bulgarije. Wat Tabitha doet is dat ze de weeshuizen aan het opknappen zijn en dat ze kinderen van verzorging en scholing voorzien. Zij hebben 10 verschillende locaties in Bulgarije waar ze kinderen helpen.

Ook voor de ouderen is Tabitha een uitweg. Tabitha geeft hun 5 dagen per week een warme maaltijd in het dagcentrum dat ze hebben. En in het ouderencentrum kunnen ze douchen/baden en kunnen ze een medische controle krijgen.

Boerderijdag

Met de Boerderijdag probeert Tabitha geld op te halen voor het goede doel. Tijdens de boerderijdag waren er veel verschillende activiteiten/spellen te doen rondom het boerenerf, zo konden kinderen Twister spelen, ponyrijden, koekhappen, sumo-worstelen, voetballen en nog veel meer. Ook waren er een springkussen en een trampoline. Verder waren er verschillende eet kraampjes om de dag door te komen.

Doneren?

Wilt u geld doneren aan deze stichting of wilt u meer informatie bekijk dan de site van Tabitha Nederland: http://tabithanederland.nl/

Lammetje
Varkens horen er ook bij
De organisatoren
Bord Boerderijdag
Ook de geitjes waren aanwezig
Suikerspin wordt gemaakt
meisje met tijger schmink
Kinderen met een spel
Schminken
Pony rijden
Spandoek Tabitha
Kinderen ijs aan het eten
Ook de kuikentjes waren aanwezig
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie