Inschrijving SwitchBeach geopend

30 april 2018 om 11:21 Sport/sport

AMERSFOORT] Na een succesvolle tweede editie, houdt volleybalvereniging Switch Hooglanderveen op 6 en 7 juli opnieuw SwitchBeach. Voor dit weekend nodigt Switch Hooglanderveen haar buren - in de breedste zin van het woord - uit voor het strandfeest. Het hele Disselplein wordt weer volgestort met zand: een heel weekend beachvolleybal voor en door spelers in verschillende leeftijden en niveaus.

Vrijdagavond 6 juli is het Disselplein in Hooglanderveen het podium voor Switch BuurtBeach en zaterdag 7 juli barst het beachgeweld los bij SwitchBeach. Kortom: een weekend beachvolleybal voor en door volleyballers van alle leeftijden en van elk niveau. Aanmelden kan via www.switchbeach.nl.

BUURTBEACH Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij Switch BuurtBeach. Volleybalervaring is niet noodzakelijk. Het toernooi start om 19.00 uur en eindigt om circa 22.00 uur. Teams van vier tot zes spelers met familie, vrienden of buren zijn mogelijk. Er mag één competitiespeler per team meedoen. Kosten zijn 7,50 euro per team.

SWITCHBEACH Ervaren (beach)volleyballers uit Amersfoort en wijde omgeving zijn op zaterdag welkom op het tijdelijke strand in Hooglanderveen. In drie verschillende categorieën (Laag/Midden/Hoog) strijden zij om de prijzen. Het toernooi duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Kosten zijn 30 euro per team.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie