Hoevelaken op vinkentouw

29 april 2018 om 08:49 Sport/sport

HOEVELAKEN het blijf spannend voor sc Hoevelaken dit seizoen. De ploeg doet de laatste duels wat ze moeten doen, namelijk winnen, en blijft daarmee in de race voor de nacompetitie. Zaterdag werd met 1-2 gewonnen bij Hulshorst.

Hoewel Hulshorst onderin de derde klasse staat, haalde het de laatste dusdanig veel punten dat Hoevelaken gewaarschuwd was. Een snel doelpunt van Michel van de Bunt was echter een  goed begin. Een tegenvaller was dat de treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel, waar van de kant van Hoevelaken heftig aan werd getwijfeld. Na een kwartier kwam Hulshorst via Harm Jan de Boer zelfs aan de leiding en moest Hoevelaken in de achtervolging.

Met prima spel komt Hoevelaken na een half uur via Rudy Baalman op gelijke hoogte (1-1)  en daarna krijgen beide ploegen prima mogelijkheden op een tweed treffer. Die tweede treffer valt echter pas in de tweede helft en het is ook de tweede van Rudy Baalman. Zijn 1-2 blijkt later zelfs de beslissende treffer in het spannende en open duel tussen Hulshorst en Hoevelaken.

Met nog vier duels te spelen heeft Hoevelaken alles weer in eigen hand om de nacompetitie te bereiken. Zaterdag zal dan wel de inhaalwedstrijd tegen Teuge SP in winst moeten worden omgezet.

advertentie
advertentie