Afbeelding
pixabay

Stad Nijkerk wenst haar lezers het allerbeste in 2021

1 januari 2021 om 00:01 Overig

NIJKERK De redactie en alle andere medewerkers van Stad Nijkerk wensen iedereen het allerbeste in 2021. 

We sluiten een triest, bizar en ronduit vervelend jaar af. Een lichtpuntje was wel dat onderlinge verbondenheid en solidariteit nog altijd kernwaarden bleken in onze samenleving. Veel Nijkerkers deden hun best om zich snel nieuwe omgangsvormen eigen te maken en allerlei beperkende maatregelen noodgedwongen te accepteren.

De redactie ervoer na het uitbreken van de coronacrisis een toegenomen behoefte aan lokaal nieuws ontwikkelingen dichtbij huis. En voor die lokale verbondenheid, willen we ook komend jaar weer uw platform en partner zijn. Hopelijk bruist het ergens in de loop van 2021 weer van de activiteiten in de wijde regio. Daar zullen wij dan weer met veel plezier verslag van doen.

Speciale dank gaat uit naar onze premiumabonnees. Zij lezen sinds dit voorjaar extra achtergronden, interviews en lokale verdieping voor slechts 3,95 euro per maand. Draagt u ook uw eigen krantje en de lokale journalistiek een warm hart toe? Overweeg dan een premiumabonnement en blijf altijd op de hoogte van wat er speelt bij u om de hoek.

Uw nieuwstips blijven welkom via stad.nijkerk@bdu.nl maar zelf berichten en aankondigingen publiceren kan via Deel je nieuws op onze website. Uw bericht komt daarna ook in aanmerking voor onze papieren editie.

Zeven dagen per week het belangrijkste of meest opvallende nieuws op uw eigen tijdlijn ontvangen, kan door ons te volgen op Facebook.

advertentie
advertentie