Afbeelding
Erwin Reitsma

Bewoners wijk Doornsteeg verrassen postbode Peter met ingezamelde fooi

24 december 2020 om 10:00 Mensen

NIJKERK Bewoners van de wijk Doornsteeg in Nijkerk hebben deze week hun postbode, Peter Vreekamp, in het zonnetje gezet. Om de postbode, die door weer en wind post en pakketten langs de deuren brengt en altijd in is voor een praatje, te bedanken voor het afgelopen jaar werd een doneeractie op touw gezet. In een paar dagen tijd werd een mooi bedrag ingezameld voor de ‘leukste postbezorger van Nijkerk’.

Tijdens zijn ronde door de wijk werd hij woensdag verrast door enkele bewoners. Zij overhandigden hem namens de hele wijk het geld en een tulband. Sommige kinderen hadden ook een mooie tekening voor hun favoriete postbode gemaakt. De bewoners spraken hun waardering uit: ,,Je lacht altijd, je wilt altijd een praatje maken, de kinderen krijgen altijd een koekje en je kent ze bijna allemaal bij naam. We willen je heel erg bedanken voor het werk dat je doet.” 

Postbode Peter was blij verrast en bedankte iedereen voor dit mooie gebaar. ,,Ik ben er helemaal stil van, en dat gebeurt niet vaak”, lachte hij. 

Bekijk hieronder de beelden. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie