Kerst vanuit de Kandelaar 2020

21 december 2020 om 18:53 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Vanwege Corona is bijna niets meer wat het was.

Zo ook de kerstmiddag met de senioren van onze kerk, (Chr.Geref.Kerk de Kandelaar)

Kwamen we andere jaren samen in de kerk voor een gezellige middag met een mooi programma van zang en declamatie.En een afsluitende gezamenlijke broodmaaltijd. Dit jaar moest het anders....

Vorige week bleef iedereen thuis en kreeg men desgewenst een gemeentelid op bezoek. die kwam niet met lege handen, maar met een tasje met lekkernijen verzorgd door de Postkamer. Na eerst samen koffie te hebben gedronken ging de laptop open en keek men samen naar een programma van zang, declamatie en een meditatie verzorgd door ds. J.J.G. den Boer. Na een korte pauze was er een vrij verhaal en prachtige solo te beluisteren,waarna het gezamenlijke " Ere zij God klonk. In het tasje zat ook nog een lekker broodje wat men samen kon gebruiken. 

Zo was het absoluut anders dan andere jaren, maar het werd zeer gewaardeerd. En het heeft één voordeel: het programma kan nu nogmaals bekeken worden.

We mogen weten dat er ondanks dat er heel veel is veranderd dit jaar, dat God Dezelfde is, gisteren, vandaag en morgen.

Hij hoeft geen afstand te houden. Hij wil heel dichtbij ons zijn.

Film

Mocht u na afloop nog vragen hebben of met iemand willen prate, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de evangelisatiecommissie: Sander van Binsbergen:

06-83236100 of sandervanbinsbergen@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie