De roman Oker
De roman Oker Lennke den Hertog

Boekpresentatie Oker bij Boekhandel Den Hertog

23 april 2018 om 11:41 Nieuws Deel je nieuws

Afgelopen vrijdagavond presenteerde de in Nijkerk opgegroeide Martine Veldhuizen samen met haar man David Onnekink hun roman Oker bij Boekhandel Den Hertog. Er waren ca 70 belangstellenden tijdens deze avond aanwezig.

De auteurs vertelden over het ontstaan van hun roman en namen de aanwezigen mee met hun reis door Amerika.
 
Oker beschrijft het avontuur van een roadtrip van enkele maanden van een Nederlands echtpaar met hun vierjarige dochtertje door Californië. Het plezier van rondreizen door afwisselende landschappen wordt overschaduwd door een verdriet dat zij in stilte samen met zich meedragen.Net voor vertrek verliezen zij hun pasgeboren dochtertje. Een heftig en emotioneel verhaal. Martine en David hebben er dan ook voor gekozen om het eerste exemplaar te overhandigen aan de uitvaartbegeleidster.

In mooie zinnen wordt de lezer meegenomen in het Route 66-gevoel, maar ook in de pijn die hen onderweg vergezelt. Het eindeloze okergele landschap, de afwisseling van adembenemend mooie bergen en ontzagwekkend diepe kloven, dit alles vormt het ruige decor voor een verhaal over liefde die volhoudt onder zware omstandigheden. 

Martine en David signeren
Ontvangst eerste exemplaar
David en Martine vertellen hun verhaal
Belangstellenden komen aan bij Boekhandel Den Hertog
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie