NSC zet SDC Putten opzij

22 april 2018 om 01:00 Sport/sport

NIJKERK NSC heeft uitstekend door waar het om gaat in het slot van de competitie. Met veel inzet en een goede organisatie wordt gestreden om degradatie te voorkomen. En met succes, want zaterdag werd SDC Putten verdiend met 4-2 verslagen.

SDC Putten begon wat sterker, maar NSC nam al snel de leiding via Nico van den Brom. Het gaf de Nijkerkers vertrouwen en met goed spel werd SDC Putten bij vlagen overvleugeld. De 0-2 ruststand, opnieuw door Van den Brom, was dikverdiend. Na de thee werd het echter spannend, omdat Rick Degenaar benutte een strafschop:1-2.

NSC had het een kwartier lastig, maar toen scoorde Yannick Cornelisz de 1-3. NSC was daarna weer beter en leek de punten in de tas te hebben. Rick van den Brink gaf SDC Putten echter weer hoop met de 2-3 tien minuten voor tijd. Het was echter één van de sterkste spelers, Yordi Grovenstein, die het duel definitief besliste met de 2-4.

Een prima overwinning van NSC dat goed uitzicht heeft op handhaving, maar dan moeten ze wel hetzelfde kunnen brengen als zaterdag bij SDC Putten. En dat begint dinsdag om 18.30 uur op eigen veld tegen hekkensluiter Huizen.

advertentie
advertentie