Kampioenschap vervlogen voor Veensche Boys

22 april 2018 om 00:41 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Het is Veensche Boys niet gelukt de druk op Scherpenzeel te houden. Bij het laaggeplaatste Renswoude zette Veensche Boys een misstap en verloor met 1-0. De Boys kunnen hun pijlen nu geheel richten op de nacompetitie.

Na de wedstrijd was er vooral ongeloof. Het verlies tegen het laaggeplaatste Renswoude kwam hard aan, omdat het kampioenschap nu echt een utopie wordt. Scherpenzeel had immers op donderdag reeds gewonnen van Lunteren (3-0). Trainer Van Vliet zag vooral een gebrek aan inzet, te weinig vertrouwen en effectiviteit bij zijn ploeg.

Danny Brouwer had voor rust de 0-1 op zijn schoen, maar zijn strafschop werd gekeerd door Jacco van Ginkel. Dat was de grootste kans, maar Veensche Had vaker een treffer kunnen maken. In de laatste fase voor het doel ging het echter steeds mis.

Renswoude bleek effectiever,want één van de eerste kansen leverde de 1-0 op na een weifeling van Edwin van de Molen en Wessel Kroon. Kansen kreeg Veensche Boys nog zeker, maar Van Ginkel had een goede dag en hield Renswoude overeind. Voor Veensche Boys betekende de onnodige nederlaag dat ze zich voor kunnen en moeten bereiden op de nacompetitie. De selectie van volgend seizoen is eersteklasser waardig, maar de weg er naartoe is nog lang.

advertentie
advertentie