NSC krijgt te weinig bij Berkum

15 april 2018 om 00:27 Sport/sport

NIJKERK NSC leed zaterdag de derde nederlaag op rij. Bij Berkum werd het 1-0, maar de Nijkerkers deden zichzelf daarmee tekort. Het blijven spannende slotweken voor de blauwgelen.

Na een sterker begin van Berkum kreeg NSC een strafschop. De laatste weken was Nico van den Brom uitermate doeltreffend, maar zijn inzet werd dit keer gestopt door Dominic van Hoof. De thuisploeg was in de eerste helft meer in balbezit en sterker, maar creëerde weinig kansen, omdat NSC goed georganiseerd speelde.

Toen Berkum na een uur via Chris van der Meulen de leiding nam, gingen bij NSC de remmen los. Volop aanvallend drukten de Nijkerkers Berkum terug op eigen helft en er waren tal van mogelijkheden voor het doel van Van Hoof. Het lukte NSC echter niet om te scoren en dus werd met 1-0 verloren.

De komende weken blijft het zaak om punten te pakken, want de concurrenten pakken ook regelmatig punten. Zaterdag tegen SDC Putten heeft NSC opnieuw de mogelijkheid om een stap omhoog te zetten op de ranglijst.