Hoevelaken verdiend langs Stroe

16 april 2018 om 23:56 lokaal

HOEVELAKEN De 1-0 winst van Hoevelaken tegen Stroe lijkt een moeizame overwinning, maar het spelbeeld was duidelijk anders. Hoevelaken was een maat te groot voor Stroe, maar verzuimde afstand te nemen. Uiteindelijk bleven de punten in Hoevelaken.

Waar de thuisploeg al diverse kansen op een grotere voorsprong had laten liggen, kregen ze in de slotfase bijna de deksel op hun neus. Stroe scoorde toen de gelijkmaker, maar gelukkig voor Hoevelaken nam de scheidsrechter het vlagsignaal van Jeroen Venema over. Buitenspel, geen gelijkmaker en de punten voor Hoevelaken.

De 1-0 kwam halverwege de eerste helft tot stand toen Ruud Kassenaar met een ingooi Michel van de Bunt bediende, die beheerst scoorde. Daarvoor waren er al genoeg kansen geweest en zeker in de tweede helft hadden er meer doelpunten moeten vallen. Het gebeurde niet en dat liep in de slotminuut bijna verkeerd af. De 1-0 was echter dikverdiend en zo blijft Hoevelaken zicht houden op de nacompetitie.