The Bootleg Sixties
The Bootleg Sixties Jorris van Bennekom

Flint gaat terug naar de jaren ‘60!

12 april 2018 om 11:56 lokaal Deel je nieuws

 

De mannen van The Bootleg Sixties komen Flint op zijn kop zetten met een spetterende ode aan de jaren ‘60! The Bootleg Sixties zijn zaterdag 21 april te zien in Flint.

Met een spetterende show zette The Bootleg Sixties al heel wat Nederlandse theaters op de kop. Dit seizoen is de groep terug met een nieuwe setlist van vertrouwde hits uit de ‘magical sixties’. Een avond vol legendarische songs uit de jaren ‘60 van onder anderen The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, Rolling Stones, The Who en Shocking Blue. Nederland heeft in de zestiger jaren een aantal onvervalste klassiekers voortgebracht en ook die komen voorbij.

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel, met maar liefst drie schermen met bewegend beeld, waant de bezoeker zich met The Bootleg Sixties terug in de jaren ‘60. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal op zijn kop!

De groep speelde onder andere al in het Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino. “This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world”, aldus Sir Elton John over The Bootleg Sixties. De band bestaat uit de mannen: Den Pugsley, Steve Phypers, Jamie Cook, Chris Skornia en Phil Evans.

Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl. 

advertentie
advertentie