De drie Rega-spelers: Sven van de Pol, Stef van Duinen en Thijns Beentjes
De drie Rega-spelers: Sven van de Pol, Stef van Duinen en Thijns Beentjes S. Lubbers

Gelijkspel REGA na thriller in halve finale NK

9 april 2018 om 17:58 Sport/sport Deel je nieuws

Met twee auto’s met supporters trok het eerste jeugdteam van REGA zaterdag naar Den Haag voor de eerste halve finale voor het Nederlands kampioenschap.

Dit zorgde voor een goede sfeer die uitstekend paste bij de thriller die het bij HTTV-070 werd.

REGA begon uitstekend, met overwinningen van Thijs Beentjes en Sven van de Pol.

Stef van Duinen kwam daarna al snel met 2-0 achter tegen Remi Chambet-Weil, de jonge sterspeler van HTTV-070. Stef kwam echter goed terug, won de 3e game ruim en kwam op voorsprong in de 4e. Daarna was het echter Remi die de partij naar zich toe trok. De dubbel ging met 13-11 in de beslissende 5e game naar HTTV-070, zodat de stand weer 2-2 was. Daarna ging het tot 4-4 gelijk op, met knappe overwinningen van Thijs en Sven. Vooral de partij van Sven tegen Remi was van bijzonder hoog niveau.

Door een verliespartij van Thijs kwam HTTV-070 voor het eerst die dag op voorsprong. Tot groot enthousiasme van het REGA-publiek kon de man van de dag, Sven, zijn 3e overwinning boeken, waardoor er een eindstand van 5-5 op het wedstrijdformulier kwam te staan.

Dit belooft veel voor de return van zaterdag 14 april a.s. in Nijkerk. REGA kan deze dag voor het eerst de finale van het Nederlands kampioenschap voor jeugdteams te halen. De wedstrijd begint om 15.00 uur in de speelzaal van REGA aan de Watergoorweg 48.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie