“De sleutel tot een gezond gewicht is een gezond eetpatroon”

14 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

PERSBERICHT

Amersfoort, 7 maart 2014

“De sleutel tot een gezond gewicht is een gezond eetpatroon”

Studenten van de Hotelschool organiseren daarom een gezonde themaweek van 17 t/m 21 maart in Leerhotel Het Klooster

‘Het is voor iedereen mogelijk om een gevarieerd en gezond voedingspatroon te hebben’, aldus het voedingscentrum. ‘Daarnaast zie je ook dat mensen steeds gezonder gaan eten en bewuster omgaan met voeding & lichaamsbeweging. Kortom, gezond genieten is helemaal van deze tijd’, aldus Roland van Harn (manager keukens Leerhotel Het Klooster). En daarom organiseren studenten van de Hotelschool Amersfoort ook dit jaar de Gezonde week in Leerhotel Het Klooster (mogelijk gemaakt door MBO Amersfoort). Van 17 t/m 21 maart staan de studenten klaar om voor alle aanwezige gasten een verfijnd driegangenmenu te serveren voor de prijs van € 26,- per persoon. Meer informatie over de Gezonde week is te vinden op www.leerhotelhetklooster.nl. Reserveren kan door te bellen naar 033 467 8752 of stuur een e-mail naar reserveringen@hetkloosterhotel.nl.

De studenten geven de gasten graag een tipje van de sluier: het hoofdgerecht bestaat bijvoorbeeld uit ‘Gesauteerde kalfsoester met coulis van rode paprika, een ravioli van fijne ratatouille en groene asperges’. Benieuwd wat het complete menu is? Breng dan een bezoek aan de website van Leerhotel Het Klooster. De Gezonde week wordt mede mogelijk gemaakt door Fit Academie Bokkeduinen (tevens mogelijk gemaakt door MBO Amersfoort).

Leerhotel Het Klooster bevindt zich aan de Daam Fockemalaan 10, te Amersfoort. U kunt Leerhotel Het Klooster volgen op www.facebook.com/LeerhotelHetKlooster en www.twitter.com/Leerhotel033.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie