Jaarconcert Concordia Nijkerkerveen

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Dit jaar zal Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen haar jaarconcert 2014 geven op zaterdag 22 maart in Sporthal de Baggelaar te Nijkerkerveen.

Het belooft een zeer afwisselende avond te worden. Thema van het concert is “Een reis om de wereld” : de malletband en het fanfareorkest hebben beiden een gevarieerd repertoire vastgesteld en zullen het publiek meevoeren op een muzikale reis door diverse landen en steden. Ook de majorettes zullen daarin een rol spelen.

De beide orkesten zullen ook enkele nummers gezamenlijk spelen, o.a. Scotland the Beauty.

Zoals gezegd zullen verschillende landen en steden de revue passeren. De muziek varieert van klassiek tot populair: op het programma staan o.a. Wien bleibt Wien, Castles in Spain, Leningrad, African Symphony en natuurlijk zal ook een echte Hollandse meezinger niet ontbreken.

Het fanfareorkest staat o.l.v. dirigent B. Nellestijn en hoopt samen met de malletband o.l.v. dirigent/instructeur Bert Bakker het publiek te ook dit jaar weer te kunnen trakteren op een diversiteit aan muziek.

De majorettes o.l.v. instructrice Alma Schurink hebben hun uiterste best gedaan om leuke showtjes in te studeren en deze te kunnen presenteren.

Het concert vindt plaats op zaterdag 22 maart, in sporthal De Baggelaar aan de Westerveenstraat te Nijkerkerveen. Zaal open 19.00, aanvang 19.30 en de toegang is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie