Wittebrood opent een gerechtsdeurwaarderskantoor in Harderwijk

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

7 maart 2014

Ruim 14 jaar is de heer P.G.C. (Patrick) Wittebrood als gedreven en ambitieuze specialist werkzaam in de incasso- en de gerechtsdeurwaardersbranche. Onder de naam Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder is de Drontense ondernemer per 1 maart jongsleden als zelfstandig gerechtsdeurwaarder gestart.

Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder is een jong en snel groeiende organisatie en streeft naar een op maat verzorgde professionele aanpak.

Na jarenlang voor een grote organisatie werkzaam te zijn geweest, heeft Wittebrood de stap genomen om eigen kantoor te beginnen. Vanuit zijn kantoor aan de Oranjelaan 1 te Harderwijk zal hij zich als gerechtsdeurwaarder vooral richten op de directe regio. Wittebrood voert betrokken en respectvol in de provinciën Gelderland, Overijssel en Flevoland zijn taak als gerechtsdeurwaarder uit.

Actief en oplossingsgericht helpt Wittebrood ondernemers om niet betaalde vorderingen te incasseren. De belangen van alle betrokken partijen staan hierbij centraal. De dienstverlening van Wittebrood richt zich op debiteurenbeheer, minnelijke en gerechtelijke incasso, executieopdrachten en ambtelijke opdrachten.

Voor Wittebrood is het openen van een eigen kantoor een mooie stap, waarbij hij de plicht en zorg die samenhangen met de taak van gerechtsdeurwaarder goed in acht zal nemen. Het actief bewerken van de markt en de correcte uitoefening van de taken als gerechtsdeurwaarder geeft Wittebrood de juiste voldoening in de uitoefening van zijn nieuwe positie.

Voor aanvullende informatie of vragen kunt u contact opnemen met Patrick Wittebrood, te bereiken via 06-43367227.

advertentie
advertentie