Carnaval bij Hello You

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

NIJKERK - Op donderdag 27 februari was het Carnaval in De Postkamer. Speciaal voor de deelnemers aan Hello You was een gevarieerde carnavalsavond georganiseerd. Naast het verkleden werden via workshops carnavalsliedjes gemaakt, verzorgd door een muziekdocent.

De liedjes werden opgevoerd en daarvan zijn ook filmpjes gemaakt die aan het einde van de avond werden vertoond. Er was een ballonnenclown en een optreden van Buurman en Buurman. Aan het einde van de avond werd er volop gehost op de carnavalskrakers. Zo'n vijftig mensen schreven zich in voor de Hello You Carnavalsavond.

Stichting Hello You houdt zes keer per jaar een avond of dagje uit voor mensen met een verstandelijke beperking. De ontmoetingsmomenten worden georganiseerd samen met vele vrijwillers en organisaties als o.a. Careander, 's Heerenloo, MEE Veluwe, Philadelphia, de Rozelaar en WMO gemeente Nijkerk.

Hello You is een initiatief van de Lionsclub Nijkerk. Bedrijven die de stichting een warm hart toedragen sponsoren in de vorm van het uitlenen van materialen, een donatie of het aanbieden van locatiehuur.

Ontmoetingsmomenten

Elk ontmoetingsmoment heeft een thema die past bij de doelgroep. Het hoofddoel is altijd: elkaar op een vrijblijvende manier ontmoeten. Er wonen ongeveer 230 mensen met een verstandelijke beperking in Nijkerk, zelfstandig of begeleid wonend, in een woonvorm of bij hun ouders thuis. Deze mensen, vanaf 16 jaar, zijn van harte welkom bij de ontmoetingsavonden. De stichting heeft een website voor meer informatie: www.helloyounijkerk.nl of telefonisch via 06-24284494.

Een Link naar impressie van de avond op YouTube, gemaakt door David Kranenburg.

advertentie
advertentie