Haal- en brengpunt bibliotheek in Nijkerkerveen

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Woont u in Nijkerkerveen? Dan wordt het makkelijker om boeken te lenen van bibliotheken gemeente Nijkerk. De bibliotheek is op 3 maart gestart met een proef waarbij u uw gereserveerde boeken kunt ophalen en boeken terugbrengen bij huisartsenpraktijk van Leeuwen, Westerveenstraat 48 in Nijkerkerveen. In het nieuwe gebouw kunt u terecht op werkdagen van 08.00-17.00 uur, behalve op woensdag, dan tot 13.00 uur.

Bij het reserveren van boeken op www.bibliotheeknijkerk.nl kunt u kiezen voor ‘afhalen Nijkerkerveen’. U krijgt bericht wanneer uw gereserveerde boek in Nijkerkerveen aanwezig is. U haalt het boek op bij de huisartspraktijk. Het staat al uitgeleend op uw pas voor een periode van 8 weken. U kunt het boek NIET meer verlengen.

Hebt u het boek uit, dan brengt u het terug bij de huisartspraktijk en deponeert het in de speciale inleverbak. I.v.m. de transport- en verwerkingstijd tijd adviseren wij om dit uiterlijk 2 dagen VOOR de vervaldatum op uw bon te doen. Wat u inlevert bij de huisartspraktijk blijft nog op uw lenerspas staan totdat het in de vestiging Hoevelaken of Nijkerk is verwerkt. De bibliotheek zorgt dagelijks voor aan- en afvoer van de boeken, tijdstip van transport varieert.

Gratis kennismaken met de bieb!

Woont u in Nijkerkerveen en bent u nog geen lid van de bibliotheek? Dan is dit HET moment om gebruik te maken van het gratis proefabonnement voor 3 maanden. Naast het lenen van boeken, dvd’s en tijdschriften kunt u ook gebruik maken van het landelijk aanbod van e-books! Kom tijdens de bemande openingstijden (kijk op www.bibliotheeknijkerk.nl) naar de bibliotheek in Nijkerk of Hoevelaken. U krijgt dan een lenerspas en uitleg over het reserveren in de catalogus. Natuurlijk kunt u ook direct in een van beide bibliotheken lenen. Terugbrengen kan dan weer bij de huisartspraktijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie