Hockeysport in Nijkerk floreert met nieuwe sponsoren en veld voor Hockeyclub Nijkerk

5 april 2014 om 00:00 Sport

Net als in schaatsen is Nederland ook toonaangevend in hockey. De concurrentie van andere landen is groot, maar Nederland doet altijd mee om de prijzen en pakt er regelmatig een. Eind mei vindt het WK Hockey plaats in Den Haag. Ook daar zijn weer volop kansen voor Oranje om te winnen; voor zowel de Heren als de Dames.

Ook in Nijkerk is de hockeysport aan het winnen. Hockeyclub Nijkerk groeit gestaag en dit jaar komt er zelfs een nieuw veld bij. Ook de kwaliteit gaat met stappen vooruit. Dankzij onder meer de keuze om met professionele trainers te werken spelen de meeste teams een klasse hoger (soms zelfs twee) dan drie jaar geleden. En ook valt er ieder jaar minstens een kampioenschap te vieren.

Om die groei vol te kunnen houden zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig, maar ook sponsors. Vandaar dat de club bijzonder blij is met de nieuwe kledingsponsors BDO, Molitli en Terzet. Het bedrijf ClubColors uit Bunschoten levert het nieuwe tenue dat bij Sport2000, met tophockeyer Stephan van der Ham als bedrijfsleider, in de winkel hangt.

Afgelopen week werden de tenues aan de leden uitgedeeld. Meer dan 300 leden (plus veel ouders) bevolkten woensdag en donderdag de winkel van Sport2000. En dat was een feest. Namens de nieuwe shirt- en hoofdsponsor BDO Accountants & Adviseurs, ook landelijk actief in de hockeysport, werden de nieuwe tenues uitgedeeld aan alle jeugdspelers. Bij de senioren en de snelgroeiende trim-hockeygroep staat Terzet trots op de borst. Terzet is een typisch Nijkerks bedrijf die vernuftige oplossingen maakt om mensen met specialistische beroepen langer arbeidsgeschikt te houden als er iets met ze gebeurt. Op de achterkant van elk shirt prijkt de naam van Molitli. Dat is een jong Nijkerks bedrijf waar mensen uit heel Nederland komen als ze zoeken naar de beste interieur ideeën voor hun huis, kantoor of winkel. De interieurmakers van Molitli zijn bijvoorbeeld erg beroemd om hun betonlook.

Met de nieuwe tenues krijgt de club een nog professionelere uitstraling. En zeker als straks ook het nieuwe veld er ligt is HC Nijkerk helemaal klaar voor de toekomst. Dan komen de tegenstanders met knikkende knieën naar Nijkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie