Gflex ICT slaat vleugels uit

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Gflex ICT, een groeiend bedrijf uit Putten, start op 3 maart vanuit haar nieuwe vestiging in Nijkerk. Naast automatiseringsoplossingen verzorgt het bedrijf ook telefonie, websites/webshops en trainingen. Gflex levert zowel aan particulieren als bedrijven.

Automatisering en telefonie zijn sterk naar elkaar toegegroeid. Vanzelfsprekend gaat Gflex ICT met haar tijd mee. Door middel van ultramoderne Nederlandse VoIP-telefooncentrales, verzorgen zij ook telefonie over internet. Op dit systeem kunnen klassieke telefoons worden aangesloten, maar ook draagbare telefoons en mobieltjes. Bovendien is het mogelijk om via de computer te telefoneren.

Na 12,5 jaar vond het automatiseringsbedrijf het tijd om haar werkgebied te verbreden. “Wij krijgen steeds meer klanten uit Ermelo, Voorthuizen en Nijkerk,” aldus eigenaar Gerwin Eersen. “In 2011 hebben we ons nieuwe pand in Putten in gebruik genomen. Dit is ons zo goed bevallen, dat we nu hetzelfde gaan doen in Nijkerk. Wellicht een beetje ambitieus, maar gezien de groeiende klantenkring in de regio voelt het voor ons wel als een logische stap.”

Klanten en relaties zijn enthousiast over de kwaliteit en service. Naast het leveren van apparatuur ondersteunt Gflex klanten zoveel mogelijk bij het gebruik ervan. Er zijn nog steeds particulieren die niet vertrouwd zijn met een computer, laptop of tablet. Zij hebben ondersteuning nodig bij het instellen van e-mail, internet en de beveiliging van hun systeem. Gerwin: “Neem bijvoorbeeld internetbankieren. Vandaag de dag kun je niet meer zonder, maar mensen willen er wel op kunnen vertrouwen dat hun bank- en privégegevens veilig zijn.

De service van Gflex komt tot uiting in de snelheid waarmee de medewerkers reageren en het flexibel meedenken in oplossingen. Of het nu gaat om een nieuwe bestelling of een storing aan een product. Er is snel een specialist ter plaatse. Desgewenst neemt hij een vervangend apparaat mee. Defecte computers worden binnen vijf dagen gerepareerd, tenzij dit echt niet mogelijk is. Gflex informeert haar klanten tussentijds over de stand van zaken.

Gflex ICT levert onder andere servers, computers, notebooks, randapparatuur, netwerken en ICT-beheer. “Voorheen wisten vooral particulieren de weg naar ons te vinden, maar inmiddels kloppen ook steeds meer bedrijven, scholen en andere instellingen bij ons aan,” aldus Gerwin. “Blijkbaar is er toch verschil in dienstverlening. Bij ons kunnen klanten vertrouwen op goede en snelle service!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie