Jeanette Veldhuizen Clinic

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

NIJKERKERVEEN - De Jeanette Veldhuizen Clinic, sinds acht jaar gevestigd op de Van Dijkhuizenstraat, bestaat dit jaar 30 jaar.

Door Maureen van Goethem

De Jeanette Veldhuizen Clinic is een modern huidverzorgingsinstituut en heeft jarenlange ervaring in alle facetten van schoonheidsverzorging. Eigenaresse Jeanette Veldhuizen is zich in de loop der jaren steeds meer gaan richten op huidverbetering waaronder Dermaroller, microdermabrasie, definitief ontharen door middel van IPL en permanente make-up.

Dat microdermabrasie, ook wel 'de mega peeling' genoemd, zo aanslaat is geen wonder, omdat het echt effect heeft. ,,Zonder narcose, injecties of verdovingen en zonder noemenswaardige bijwerkingen achteraf, wordt de huid in slechts enkele behandelingen in perfecte conditie gebracht,'' zegt Jeanette. ,,Bij microdermabrasie wordt met apparatuur een stroom van ultrafijne kristallen over de huid geblazen. Dode huidcellen laten hierdoor los. De behandeling stimuleert ook de productie van nieuwe cellen.''

Er wordt bijvoorbeeld ook gewerkt met de Dermaroller. ,,Dit is een medisch geregistreerd concept, waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal,'' aldus Jeanette. ,,De Dermaroller maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes die de huid 'gecontroleerd perforeren' zonder de opperhuid te beschadigen.'' De Dermaroller kan gebruikt worden tegen acne littekens, grove poriën, hyperpigmentatie (te veel pigment), huidveroudering, rimpels en huidverslapping. De resultaten zijn verbluffend.

Op het gebied van permanente make-up kunt u bij Jeanette Veldhuizen wenkbrauwen en eyeliners laten zetten. Nooit meer uitgelopen make-up. Zit altijd perfect. Of de semipermanente mascara 'Lash to Impress'. Bijna hetzelfde als gewone mascara alleen blijft het twee tot drie weken zitten. Een ideale oplossing voor iedereen die 's ochtends haast heeft en voor de vakantie bijvoorbeeld. Tot 2 maart spectaculaire aanbieding!

Daarnaast een nieuw concept: Binnen 1 maand een 10 jaar jongere huid. U kunt online reserveren voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake word er een kijkje in uw huid gemaakt met de SkinScanner. Hiermee kunt u precies zien hoe uw huid er van binnen uit ziet, eventuele problemen en tekorten. ,,Wij bespreken met u wat wij voor u kunnen betekenen.''

Een keer in de zes weken komt er een specialist van die firma een lezing geven over gezonde voeding en Nutricosmetica. Tevens kun je een afspraak maken voor een huid scan. Er word dan gemeten of er tekorten zijn. Woensdag 26 maart 18.30 uur is de eerste lezing. Heeft u interesse? dan kunt u zich opgeven via de website via evenementen.

Jeanette Veldhuizen Clinic

Van Dijkhuizenstraat 74a

3864 DW Nijkerkerveen

Tel.: 033-2572672

Reserveer online via www.jeanetteveldhuizen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie