NSC herstelt met eenvoudige overwinning

5 april 2014 om 00:00 Sport

Het verlies tegen Sparta Enschede was een eenmalige misstap voor NSC. Zaterdag op eigen veld was de ploeg weer helemaal bij de les en wonnen de Nijkerkers vrij eenvoudig met 3-1 tegen DOS’37

Rinke Rozema 1-0; Christiaan van de Kamp 2-0; Smit 2-1; Jerald Reina 3-1

De eerste helft was van beide ploegen niet best, al waren de Nijkerkers iets beter dan de gasten uit Vriezenveen. Kansen voor de beide doelen waren er amper, zodat de rust aanbrak zonder treffers.

In de tweede helft speelde NSC feller en aanvallender en dat leidde al snel tot de 1-0 van Rozema. NSC zette door en Van de Kamp leek het duel te beslissen. Na één van de weinige aanvallen van Dos’37 zorgde Smit dat de spanning terugkeerde. Dat bleek echter van korte duur, want Reina zette de eindstand van 301 op het bord.

Een goed tweede helft was zo voor NSC voldoende om weer een overwinning te boeken, zodat ze goed in de top van de eerste klasse blijven meedoen.