Veensche Boys blijft sprokkelen

5 april 2014 om 00:00 Sport

Het blijft Veensche Boys tegen zitten in deze periode. Vorige week was de verwachting dat de blessures over waren, maar zaterdag was de selectie weer krap. Het kwam het spel niet echte ten goede, maar de Veenders behaalden wel een 2-2 tegen Lelystad’67

De eindstand zegt eigenlijk alles over het verschil tussen het huidige Veensche Boys en de Boys van het begin van de competitie. Destijds wonnen de blauwen in Lelystad met 0-6 na een flitsend duel. Nu was men tevreden met een puntje.

Lelystad begon sterk en profiteerde van de onwennigheid van Veensche Boys door in de achtste minuut de 0-1 aan te tekenen. Ook daarna wankelden de Boys, maar halverwege de eerste helft zorgde Hols voor de verrassende 1-1. Daarna kwamen de gastheren beter in het spel en gingen ze zelfs met een 2-1 rusten na een treffer van Patrick van Weert.

Na de pauze beheerste Veensche Boys het spel, maar te weinig om afstand te nemen van Lelystad. Dat kreeg daardoor de kans om op gelijke hoogte te komen door een treffer van grote afstand van Jeremy Loos. Die 2-2 stand bleef staan tot het eindsignaal, zodat Veensche Boys opnieuw punten verloor in de strijd om het kampioenschap.

advertentie
advertentie