Spinning bij Budofit levert 1085 euro op voor Join Our Mission

7 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Baarnse sportschool en Ridder Tweewieler BV uit Nijkerk steunen actie voor 18+huis in Polen.

Drie uur lang waren zestien fietsen van sportschool Budofit afgelopen zaterdag 15 februari bezet. Deelnemers aan dit spinning evenement én sponsors zorgden voor een opbrengst van 1085 euro voor Join Our Mission. Deze stichting bouwt een 18+huis in Polen.

Organisator Tjerk Hidde Wijma, instructeur bij Budofit, nam het initiatief voor de actie. Hij hoorde van zijn collega Fred de Bruin over het werk van Join Our Mission, Deze organisatie uit Kockengen ondersteunt al sinds 2002 twee kindertehuizen in Polen. Jongeren mogen hier tot hun achttiende verjaardag wonen. Omdat ze daarna op eigen benen moeten staan, maar dat eigenlijk nog niet kunnen, bouwt Join Our Mission een huis waar ze tijdelijk en onder begeleiding kunnen wonen.

Voor de realisering daarvan is veel geld nodig. Join Our Mission organiseert zelf allerlei acties. Enthousiast geworden ging Wijma op zoek naar collega's die wilden spinnen en sponsoren.

Sportschool Budofit stelde belangeloos de ruimte ter beschikking. Ridder Tweewieler BV uit Nijkerk verzorgde voor elke deelnemer een verrassingspakket.

Het resultaat mag er zijn: fietsend en zwetend werd 1085 euro opgehaald. Na afloop kreeg Join Our Mission voorzitter de Bruin het woord. Hij bedankte de deelnemers en overhandigde hun een roos als blijk van waardering voor hun sportieve prestatie. Sportschool Budofit ontving een certificaat dat herinnert aan de geboden gastvrijheid en hulp. Het was een zeer geslaagde middag met enthousiaste deelnemers en instructeurs.

Voor meer informatie over Join Our Mission, zie www.joinourmission.nl en www.facebook.com/JoinOurMissionPolen. Wilt u meer weten, neem gerust contact op.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie