17 februari 2014 om 00:00 Nieuws

Bijgaand het wedstrijdverslag van NVC H1 van dit weekend.

Met vriendelijke groet,

Peter van der Heijden

Communicatie NVC Nijkerk

www.nvc-nijkerk.nl <http://www.nvc-nijkerk.nl/>

Twitter: @nvcnijkerk

www.facebook.com/NVC-Nijkerk <http://www.facebook.com/NVC-Nijkerk>

Renswouw maatje te groot voor NVC

Afgelopen vrijdagavond stond de wedstrijd tegen het hoog geklasseerde Renswouw op het programma. In de vorige ontmoeting verloor NVC nog kansloos met 4-0. Deze wedstrijd wilde NVC daar graag een andere wedstrijd van maken. Albert-Jan Drost was deze wedstrijd afwezig, daarom werden Robert Mol, Jos Baan en Bart Zijlstra ingevlogen. Laatst genoemde kwam zelfs opdraven in zijn wittebroodsweken.

NVC begon zeer sterk en Renswouw werd met verzorgd spel bestreden, bijna elke bal werd verdedigd en aanvallend werd er goed gescoord. Maar de klasse van Renswouw kwam uiteindelijk boven drijven en de set werd met 25-22 gewonnen. NVC moest deze klap verwerken en verloor daardoor de tweede set 25-13. Dit was een set om gauw te vergeten. NVC speelde onverzorgd, weinig strijdlust en veel servicefouten.

De derde set kwam het verzorgde spel weer iets terug, maar dit bleek niet genoeg, zelfs met het inbrengen van Jos Baan kon er niet gewonnen worden de derde set. De laatste set was weer een simpel karwei voor Renswouw, NVC was niet bij machte om het spel van de eerste set weer op te pakken en deze werd werd glansRijk verloren met 25-13.

Aankomend weekend is NVC vrij en kan het zich de komende 2 weken volledig focussen op de wedstrijd tegen Arvevo. Met de strijdlust van de eerste set moet van Arvevo gewonnen kunnen worden.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

advertentie
advertentie