Life of Pi film café Hoevelaken

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Filmcafé Hoevelaken draait de film: Life of Pi

Hoevelaken - Op woendag 5 maart is om 19.30 uur de film Life of Pi te zien in recreatiezaal De Kopperhof, Sportweg 25. Pi, de hoofdpersoon, is gegrepen door de verschillende wereldreligies. Hij is er zo door gefascineerd dat hij er niet één kiest, maar in meerdere wil geloven.

De familie van Pi beheert een dierentuin in India, maar daar moet verandering in komen, vindt de vader. Ze gaan het geluk opzoeken in Canada, dus stappen ze op de boot, samen met alle beesten. Maar onderweg slaat het noodlot toe als het schip door een zware storm tot zinken wordt gebracht (wervelend gefilmde scène). Ternauwernood weet Pi in een reddingsboot te ontsnappen, waar hij vanaf dan stuurloos in ronddobbert op de oceaan. De enige overlevenden van de ramp zitten met hem in de sloep: een hyena, een orang-oetang, een zebra en een Bengaalse tijger. Zoals te verwachten maken de dieren elkaar binnen een mum van tijd af, waardoor Pi uiteindelijk alleen met de tijger overblijft. En die begint steeds hongeriger te worden.

Regie Love is all you need is van de Oscarwinnende Susanne Bier.

De film duurt 127 minuten en wordt vanaf 19.30 uur vertoond in recreatiezaal De Kopperhof, Sportweg 25 in Hoevelaken. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek van Hoevelaken. Ze kunnen worden gereserveerd via www.bibliotheeknijkerk.nl. De toegangsprijs is € 7,50 inclusief koffie of thee. Bibliotheekleden betalen € 6,-. Na afloop van de film is er gelegenheid om over de film na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

einde bericht

-------------

advertentie
advertentie