Nieuwe hoofdsponsor Jumping indoor Nijkerk

17 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - In manege Luxool te Nijkerk wordt van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 februari de 32e editie van het springconcours Jumping Indoor Nijkerk (JIN) verreden. Op zaterdag worden de zwaarste klassen Z en ZZ verreden en vanaf 19.00 uur starten de finales van de klassen ZZ tot en met L In deze spannende finales zijn geldprijzen te winnen, mede mogelijk gemaakt door de vele sponsors. Het evenement heeft ook een nieuwe hoofdsponsor: Deco Center.

Op vrijdagavond vanaf 21.00 uur zal de B-finale verreden worden, aansluitend aan de springrubrieken. Voorafgaand aan deze finale is er een spectaculair showparcours. Na afloop van het avondprogramma op vrijdag is er een gezellig ruiterfeest in de kantine van de manege. Op zaterdagavond starten we vanaf 19.00 uur met de finales klasse Z/ZZ en M.

De entree is gedurende het gehele concours gratis en de tribunes zijn verwarmd. Adres: Luxoolseweg 25B te Nijkerk. Kijk voor de aanvangstijden van alle rubrieken en voor overige actuele informatie op: http://www.jumpingindoor-nijkerk.nl

Op de foto: Jan-Hein Brusse namens Deco Center en Wim den Hartogh namens RV de Neuderuiters

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie