Overname 'Body Comfort' Hoevelaken

15 februari 2014 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Lingeriewinkel genaamd 'Body Comfort' van Bep de Vries op de Wiekslag is verkocht.

Door Maureen van Goethem

De Hoevelakense Noortje Traa (25) is op 1 februari jongstleden de trotse, nieuwe eigenaresse geworden van 'Body Comfort'. ,,Ik vond de winkel van Bep altijd al heel erg mooi en ben zeer geïnteresseerd in het vak ondermode,'' zegt Noortje.

Bep de Vries startte in het modevak zo'n 41 jaar geleden. Haar eerste eigen zaak, die zij 12 jaar geleden begon, bevond zich aan de overzijde van het huidige pand, op diezelfde Wiekslag. Door de komst van de Hema kwam de mogelijkheid opnieuw te starten. Op 9 november 2007 opende Bep op nummer 9 haar nieuwe winkel. In de jaren die volgden bouwde zij haar winkel verder op.

Bep: ,,Ik ben enorm trots dat Noortje, een enthousiaste, jonge ondernemer de winkel overgenomen heeft en dat het voortgezet wordt. Voor de vaste klanten van 'Body Comfort' is er goed nieuws, dat ik twee dagen per week nog aanwezig zal zijn. Zo heb ik de mogelijkheid om het langzaam af te bouwen.''

De basiscollectie, bestaande uit bekende merken zoals Chantelle, Passionata, Felina, After Eden, Triumph, Lingadore, Mey, HOM, Sloggi, Ten Cate, Oroblu en Kunert, blijft. ,,Bep heeft deze merken al 12 jaar verkocht en het zijn de topmerken in de lingerie en beenmode,'' vertelt Noortje. ,,Graag wil ik het assortiment uitbreiden door meer keuzes in huis te hebben voor het jonge publiek. Daarom heb ik het zeer bekende Simone Pérèle, Pain de Sucre en Madame SuperTrash' van Olcay Gulsen ingekocht.''

Het merk Supertrash is geïnspireerd op vintage lingerie uit de jaren 40 en 50 met hoge taille broekjes, push-up beha's en hipsters, met innovatieve materialen en technieken voor goede ondersteuning met sexy uitstraling.

Behalve een breed assortiment aan lingerie en herenondergoed heeft 'Body Comfort' ook badmode, beenmode en nachtkleding voor zowel dames als heren.

Daarnaast zal er nog een webwinkel bijkomen, www.bodycomfortshop.nl, ,,Maar daar zijn we nog mee bezig,'' aldus Noortje.

Afgelopen dagen heeft Noortje met haar familie en vrienden de winkel gerestyled om er eigen identiteit aan te geven. Vanavond volgt een opening in het bijzijn van familie, vrienden en andere genodigden. Morgenochtend om 10 uur opent zij haar vernieuwde 'Body Comfort'. Noortje: ,,Uiteraard bent u dan van harte welkom.Ik hoop u dan te mogen begroeten.''

De openingstijden zullen wel gaan wijzigen: Dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.30 uur. Vrijdag 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag gesloten.,,Wij blijven de tijd nemen om u goed te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte ondermode,'' besluit Noortje.

Body Comfort

De Wiekslag 9, 3871 AR Hoevelaken

Tel.: 033-2581126

www.bodycomfortlingerie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie