Hollands feestje voor senioren

13 februari 2014 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De senioren van dagcentrum De Stoutenborgh zijn maandag 10 februari gefêteerd door Eetcafé De Foep en Fitnesscentrum De Welness. De Foep deed zijn naam 'Huiskamer van Hoevelaken' alle eer aan, want de senioren genoten van binnenkomst tot de polonaise aan het slot. En dit alles in een sfeervolle ambiance.

Tekst en foto's Theo Zuurman

Voor de muzikale noot zorgde zanger en accordeonist 'Buurman Borrel' die bij binnenkomst oud-hollandse liedjes ten gehore bracht en daar ook wat humor tussendoor strooide. De ca. 50 gasten konden dat zeer waarderen. Michel de Kreek en zijn keukenbrigade stonden op hun vrije dag al vroeg achter het fornuis om het buffet van boerenkool, zuurkool, spekjes, worst, sukadelappen en verse jus te bereiden. Deze werden charmant uitgeserveerd door de bediening van Eetcafé De Foep. De stemming zat er zo goed in dat er als extra toetje een polonaise met de vrijwilligers werd gelopen.

Volgens de organisatoren en sponsors is deze tweede uitvoering van de aangeklede stamppotten maaltijd zeker voor herhaling vatbaar, ,,Het was top! Blije senioren, maar zeker ook junioren. De jongste was Benjamin van één maand, het zoontje van Foep-collega Diana, die stilletjes in een hoekje genoot."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie