Feestelijke opening Ondernemershuis Nijkerk

13 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het Ondernemershuis werd donderdag 13 februari officieel geopend. Dit nieuwe Nijkerkse bedrijfsverzamelgebouw biedt zelfstandige ondernemers zonder personeel op flexibele basis vestigingsruimte aan die volledige gefaciliteerd is.

Wethouder Bert de Graaf verrichtte de officiële opening van het Ondernemershuis. De Graaf is verheugd met de komst van deze nieuwe faciliteit voor zelfstandig ondernemers: ,,Ik vind het mooi dat een Nijkerkse ondernemer inspeelt op een duidelijke vraag vanuit de markt naar betere oplossingen voor huisvesting van ZZP'ers. Door slim gebruik te maken van een gebouw ontstaat er hier in Nijkerk een prachtige werk- en ontmoetingsruimte voor de groeiende groep van zelfstandig ondernemers."

Het Ondernemershuis Nijkerk biedt kantoorruimte, flex-werkplekken, coaching-kamers en presentatie- en vergaderruimten. De telefonie- en ICT-voorzieningen zijn dusdanig uitgevoerd, dat ZZP'ers een sterke professionaliseringsslag in hun bedrijfsvoering kunnen maken. Directeur Hans Havenaar licht toe: ,,Flexibele huisvesting is er natuurlijk al langer. Maar de behoefte van de ZZP'er gaat verder dan een stoel, een bureau, wifi en een koffiemachine. In het Ondernemershuis Nijkerk krijgt de ZZP'er vanaf de eerste dag een vaste telefoonaansluiting. Via IP-telefonie kan de ondernemer overal van dat nummer gebruikmaken, al dan niet doorgeschakeld naar een andere vaste of mobile aansluiting. Daarnaast beschikt elke ZZP'er bij ons over vaste data-opslag met een veilige back-upfaciliteit, zonder Cloud dus. Doordat we korte-termijn-contracten afsluiten voor startende ondernemers, is de ZZP'er bij ons verzekerd van een optimaal verzorgde huisvesting tegen de laagst mogelijke kosten."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie