RWG Nijkerk lanceert zoekacties in het centrum

12 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - RWG Nijkerk (RegiowebgidsNijkerk.nl) wil met een speciale zoekactie het MKB in Nijkerk op een leuke en ludieke manier een extra impuls geven. Het is al bekend dat ondernemers met RWG Nijkerk goed gevonden worden op Google. Nu wil RWG Nijkerk dit 'zoeken' ook doortrekken in het echte leven.

In de schoolvakanties organiseren zij daarom twee keer in de week een echte zoekactie in het centrum van Nijkerk. De winnaar ontvangt een goed gevulde Goodiebag. Nijkerkse bedrijven hebben hier leuke presentjes of vouchers met serieuze kortingen in gedaan. Iedereen mag en kan meedoen.

RWG Mission

Iedere woensdag en vrijdag tijdens de schoolvakanties ontvangen de mensen uit de regio (de deelnemers) om 13.00 uur via RWG Facebook en Twitter een aanwijzing of hint over een te zoeken item, plaats of persoon. De aanwijzing wordt ook gepubliceerd op regiowebgidsnijkerk.nl.

Vanaf 14.00 uur kunnen deelnemers in het centrum van Nijkerk op zoek. De eerste die zich op de betreffende plaats meldt, krijgt een Goodiebag overhandigt met daarin diverse presentjes en kortingsbonnen van diverse bedrijven uit Nijkerk. Als de plaats om 15.00 uur nog niet gevonden is, volgt er nog een tweede aanwijzing via Facebook en Twitter. De deelnemers hebben tot 16.00 uur de kans om zich te melden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie