Omroep Nijkerk zoekt sportverslaggevers

11 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Omroep Nijkerk is al meer dan 20 jaar de lokale omroep van de gemeente Nijkerk. Op Nfm - de radiozender van de omroep - is "Sportmatinee" één van de bestbeluisterde programma's. Sportmatinee houdt luisteraars op de hoogte van alle sportgebeurtenissen in de gemeente Nijkerk. Het programma is elke zaterdag te beluisteren van 14.00 tot 18.00 uur.

Sportmatinee doet onder meer live verslag van de verrichtingen van de plaatselijke voetbalclubs Sparta Nijkerk (hoofdklasse), NSC (1e klasse), Veensche Boys (2e klasse) en sc Hoevelaken (3e klasse). Ook voor andere sporten is er aandacht.

Voor Sportmatinee is Omroep Nijkerk op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en toegewijde verslaggevers en presentatoren. ,,Heb jij journalistieke ambities en affiniteit met sport? Ben je journalist in opleiding en zoek je een plek waar je ervaring kunt opdoen? Dan is omroep Nijkerk op zoek naar jou", aldus omroepvoorzitter Henk de Greef.

Geïnteresseerden kunnen mailen naar henk@omroepnijkerk.nl.

Omroep Nijkerk draait op de inzet van vele vrijwilligers. Ook deze vacature betreft een vrijwilligersfunctie. Vrijwilligers krijgen bij omroep Nijkerk een unieke kans zich te ontplooien tot echte radioman/-vrouw. Kijk voor meer informatie over de omroep op www.omroepnijkerk.nl.

advertentie
advertentie