10 februari 2014 om 00:00 Nieuws

Lingeriewinkel Body Comfort verkocht

HOEVELAKEN - De lingeriewinkel van Bep de Vries, Body Comfort op De Wiekslag in Hoevelaken, is verkocht. Nieuwe eigenaresse wordt de eveneens Hoevelakense Noortje Traa. Vanwege een minutieuze verbouwing is de winkel op dinsdag 18 en woensdag 19 februari gesloten. De openingstijden worden na heropening aangepast: dinsdag tot en met donderdag 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. Maandag gesloten.

Body Comfort. De Wiekslag 9, 3871 AR Hoevelaken. Tel. 033-2581126.

Opening Ondernemershuis Nijkerk

NIJKERK - Wethouder Bert de Graaf opent donderdag 13 februari om 16.00 uur het nieuwe Ondernemershuis Nijkerk. Ondernemershuis-nijkerk.nl gaat verder in het aanbieden van services zoals het volledig ontzorgen op het gebied van telefonie en IT. Een 088-nummer komt professioneler over en kan automatisch worden doorgeschakeld naar een mobiel. Automatische back-up, contacten, agenda en mail worden geïntegreerd in Microsoft exchange account. Dit alles zonder extra kosten. Om de opening te vieren worden belangstellenden uitgenodigd om een kijkje te nemen in het pand en te zien wat er bedoeld wordt met flexibele werkplekken. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Ondernemershuis Nijkerk, Wallerstraat 125K, www.ondernemershuis-nijkerk.nl.

Thema-avond 'Vrouwen en ambities'

NIJKERK/REGIO - Op maandagavond 24 maart houdt het vrouwennetwerk Vrouwen en Zaken de thema-avond ‘Vrouwen en Ambities’. De spreekster van deze avond is Stefanie Hoogland. Stefanie neemt bezoekers mee in de problematiek die zij allemaal wel kennen; ‘druk, druk, druk en waar haal ik naast mijn ondernemerschap de tijd vandaan voor mijn dierbaren en niet onbelangrijk, mijzelf?’ Zij heeft tevens een boek over deze thema's uitgegeven met de titel 'Geef jezelf een break mama!' Tijdens de lezing komen diverse gerelateerde thema’s naar voren.

De locatie is het Golden Tulip Hotel 'Heerlickheijd van Ermelo', aan de Staringlaan 1 in Ermelo vanaf 19.00 uur. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel. Introducees zijn welkom tegen contante betaling van 35 euro. Sluitingsdatum voor aanmelding: maandag 17 maart.

Meer informatie op de website www.vrouwenenzaken.nl.

Toekomst van tv bij Elektrovakman Joh. v. d. Veen

NIJKERKERVEEN - Bij Elektrovakman Joh. v. d. Veen zijn van 21 februari tot en met 7 maart een aantal unieke tv’s te zien, zoals Ultra HD TV’s met ongekend grote beeldmaten, voorzien van de nieuwste snufjes.

De nieuwste innovatie in TV wereld is Ultra HD. Deze beeldkwaliteit is scherper dan ooit. Deze tv’s zijn ook op andere gebieden het neusje van de zalm. Ze bieden volledige 'smart' mogelijkheden: uitzending gemist terugkijken, filmpjes afspelen vanaf een smartphone of tablet op de tv; het kan allemaal. Ook de installatie en aansluiting kan Van de Veen uiteraard verzorgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie