Sponsorfeest Chill-Out levert 142 euro op

10 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Afgelopen vrijdag was het feest bij Chill-Out in Nijkerk. Dit feest werd georganiseerd door Dennis Busby (student van Sport en Beweging Landstede), voor groep 6, 7 en 8 van basisschool Het Baken.

Er stonden verschillende activiteiten op het programma, zoals Ik Hou Van Holland, een speurtocht en een open podium waar de kinderen hun talenten mochten laten zien. Verder werd er een dansoptreden verzorgd door Jurgen Lantveld. Een avond waarvan de hele opbrengst ten goede komt aan 'Make-a-Wish'. Deze organisatie zorgt er voor dat de liefste wens van ernstig zieke kinderen in vervulling gaat.

Er is een bedrag opgehaald van 142,80 euro. Afgelopen twee jaar is het feest ook georganiseerd met als goede doelen 'De Opkikker' en 'Make-a-Wish. Volgens Dennis Busby zou het zomaar kunnen dat de traditie zich voortzet, vanwege de mooie opbrengsten en het enthousiasme van de deelnemers. Dennis vindt het naar eigen zeggen prachtig om dit te kunnen en mogen doen met de enthousiaste medewerking van Chill-Out.

advertentie
advertentie