Ad Bouman bij Accent Nijkerk

8 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Ad Bouman bezocht op vrijdag 7 februari de school voor praktijkonderwijs Accent in Nijkerk. Bouman is een bekende Nederlandse geluidstechnicus, producer, diskjockey en media-ondernemer. Zijn bijnaam is De Meester. Reden voor het bezoek waren de opnames van zijn presentatie voor 192tv.

192TV neemt kijkers mee terug in de tijd met een 24-uurs zender met clips en TV-optredens van de grote hits uit de periode 1960-1974 . Bert van Breda en René Kroon hebben samen deze nostalgische zender opgericht. Het is een tv-station met 'gouwe ouwen'.

Ad was jarenlang technicus bij Radio Veronica en later producer bij het TV station Veronica, voordat hij een aantal jaar geleden het erfgoed van het oude Radio Veronica onder zijn hoede nam en onderbracht bij de Stichting Norderney. Bouman en Breda waren onder de indruk van de uitstraling van de studio van Accent Nijkerk. Ondanks dat Accent gebruik maakt van moderne apparatuur, verkoos Bouman toch een microfoon uit de jaren zeventig. Zo werd zichtbaar dat kwaliteit stand houdt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie