7 februari 2014 om 00:00 Nieuws

Geachte redactie,

Hierbij heb ik het genoegen u aan te kondigen, dat de Oldtimer Club Nijkerk een Oldtimerevenement gaat organiseren op zaterdag 31 mei a.s.; zie in de bijlage het integrale Persbericht, met het verzoek tot plaatsing.

Vriendelijke groet.

Willem van Vliet

(voorzitter Oldtimer Club Nijkerk)

Website: www.oldtimerclubnijkerk.nl

Email: info@oldtimerclubnijkerk.nl

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Oldtimerevenement zaterdag 31 mei 2014

Locatie: het Plein in Nijkerk

www.oldtimerclubnijkerk.nl

info@oldtimerclubnijkerk.nl

PERSBERICHT

De Oldtimer Club Nijkerk (OCN) organiseert op zaterdag 31 mei a.s. in samenwerking met de Stichting Plein Promotie Nijkerk (SPPN) een oldtimerevenement voor auto’s, motoren/scooters en bromfietsen van minimaal 30 jaar oud. Het evenement vindt plaats op het Plein in Nijkerk. Dit evenement wordt vooral gekenmerkt door de inbreng van de leden zelf, die hun trotse bezit willen tonen aan de bezoekers, maar er zijn ook deelnemers van buiten Nijkerk. De meeste voertuigen zijn door de leden zelf gerestaureerd en weer gangbaar gemaakt. OCN is een niet-merk gebonden club en daardoor is er veel variatie in merken en type voertuigen. Van Triumphs tot Citroëns en van oude Zundapps tot Puch’s.

De dag zal worden omlijst met muziek, verzorgd door diverse bandjes die ?golden oldies’ spelen, passend bij het oldtimerevenement. Ook de kinderen komen aan hun trekken met enkele leuke attracties. Kortom een dag met vermaak, historie en nostalgie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie