Trinity en Ralph van Manen in Baarn

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op vrijdag 28 maart aanstaande treedt de bekende band Trinity op tijdens een benefietconcert in Baarn.

Trinity is een worldbeat band bestaande uit 4 Nederlandse mannen. Hun mix van Zuid- Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves creëert een spannende mix. Op het podium zorgt hun live performance ervoor dat ieder optreden uitmondt in een groot feest. Ook zal Ralph van Manen tijdens dit concert optreden. Deze toppers uit Nederland komen naar Baarn voor dit unieke concert.

De Pauluskerk in Baarn word omgetoverd tot een ware concertzaal. Van gezellige barretjes, een foyer en speciale VIP arrangementen. De organisatie van het concert doet er alles aan om er een geslaagde avond van te maken. 'We rekenen op landelijke aandacht voor dit concert, de kaartverkoop verloopt daarom ook via een ticketbureau, aldus Bart Mensen. Het wordt echt een uniek evenement in Midden-Nederland. Daar moet je bij zijn, dat wil je niet missen!

Het benefietconcert onder naam 'Music for Care' wordt voor de derde keer op rij georganiseerd door stichting Baarn helpt Peris. De volledige opbrengst van het benefietconcert is voor het thuiszorgproject in het plaatsje Peris in Roemenië.

De presentatie van 'Music for Care' 2014 is in handen van Tineke de Nooij, zij neemt daarmee het stokje over van mede-plaatsgenoot Marijke Helwegen. Meer informatie en direct tickets bestellen kan via www.musicforcare.nl. Aanvang 20.00uur, zaal is geopend om 19.15uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie