Scott Deroue reist af naar Spanje

6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Komende week reist Nijkerkerveener Scott Deroue, als nieuwe MotoGP3 coureur binnen het RW-Racing GP Team van Roelof Wanninge, samen met het complete team af naar Spanje waar in een tijdsbestek van twee weken op de circuits van Almeria, Valencia en Jerez ter voorbereiding op het komende GP-seizoen getest en getraind gaat worden.

Deroue is in eerste instantie blij met zijn tweejarig contract binnen het RW-Racing GP Team waarin hij zijn debuut zal maken op het hoogste niveau in de motorsport. Daarnaast zal hij van start gaan in de motorpakken zoals die beschikbaar zijn gesteld door sponsor REV'IT terwijl ook helmenfabrikant Arai de medewerking met Deroue verlengde.

Dat voor deelname aan de MotoGP3 een enorm budget vereist is, beseft Deroue als geen ander. Daarom is hij de sponsoren dankbaar die toegezegd hebben hem te steunen. Het budget is echter nog niet seizoensdekkend en daarom blijven nieuwe sponsoren van harte welkom.

In café de Wessel in Kootwijkerbroek werd dan ook vorig weekend door Jaap Schut en Martin Braveboer een sponsoravond georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam om het budget aan te vullen.

De avond werd gepresenteerd door de bekende motorsportverslaggever Diederik de Vries en in combinatie met een grote opkomst en een verloting met prachtige prijzen, waaronder een racepak en helm van Deroue, werd het een geslaagde avond.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie