Tentoonstelling na workshop striptekenen

5 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Afgelopen maandag heeft Kindercentrum Bzzzonder de workshopserie striptekenen afgesloten met een tentoonstelling. Tijdens de tentoonstelling mochten de twintig deelnemende kinderen hun werk presenteren.

De kinderen leerden tijdens de workshopserie spelenderwijs dat iemand voor striptekenen geen hoogdravend talent hoeft te bezitten. Door een andere manier van kijken en een aantal trucjes, is echter eenvoudig een stripfiguur te tekenen. Zo waren er kinderen die een stripfiguur maakten van alleen maar cirkels, maar ook kinderen die van een cupcake een grappig mevrouwtje tekenden.

Kindercentrum Bzzzonder werkt sinds 2013 samen met de HSN-scholen in Nijkerk. Eén van de vormen is het aanbieden van workshops in het kader van talentontwikkeling. Niet alleen kinderen van de HSN scholen en Bzzzonder mogen aanschuiven bij deze workshops, ook andere kinderen mogen deelnemen.

Bzzzonder Corlaer in Nijkerk biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het kindercentrum verzorgt vaker workshops. Zo staan er dit jaar nog vier workshops speciaal voor ouders op de planning, waaronder een workshop voeding. De workshops worden gegeven aan de Van Siburgstraat 18. Meer informatie en aanmelden via info@bzzzonder.nl of tel. 088-2999600.

advertentie
advertentie