Kindercentrum Bzzzonder sluit workshopserie striptekenen af met tentoonstelling.

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Afgelopen maandag heeft Kindercentrum Bzzzonder de succesvolle workshopserie striptekenen afgesloten met een tentoonstelling. Tijdens de tentoonstelling mochten de twintig deelnemende kinderen hun werk presenteren.

Tekentalent

De kinderen leerden tijdens de workshopserie spelenderwijs dat je voor striptekenen geen hoogdravend talent hoeft te bezitten, maar door een andere manier van kijken en een aantal trucjes eenvoudig een stripfiguur kunt tekenen zin loopt niet!. Zo waren er kinderen die een stripfiguur maakten van alleen maar cirkels, maar ook kinderen die van een cupcake een grappig mevrouwtje tekenden.

Samenwerking

Kindercentrum Bzzzonder werkt sinds 2013 samen met de HSN-scholen in Nijkerk. Eén van de vormen is het aanbieden van workshops in het kader van talentontwikkeling. Niet alleen kinderen van de HSN scholen en Bzzzonder mogen aanschuiven bij deze workshops, ook andere kinderen mogen deelnemen! Iedereen is welkom.

Bzzzonder in Corlaer

Bzzzonder Corlaer in Nijkerk biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar, daarnaast verzorgt Bzzzonder kinderfeestjes en organiseert Bzzzonder workshops en meer.... Bij Bzzzonder is iedereen welkom. Ook als je als kind een extra zorgbehoefte hebt. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden en niet naar beperkingen. Dit alles vanuit een christelijke identiteit: Iedereen is welkom, elk kind is Bzzzonder!

Meer workshops

Kindercentrum Bzzzonder verzorgt vaker workshops. Zo staan er dit jaar nog vier workshops speciaal voor ouders op de planning, waaronder een workshop voeding. De workshops worden gegeven bij Kindercentrum Bzzzonder, Van Siburgstraat 18. Interesse? Stuur een mail naar info@bzzzonder.nl of bel naar 088-2999 600.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie