Jury Business Event Nijkerk start beoordeling kandidaten

4 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Juryvoorzitter Dieter van de Castel van Veldhuizen Beens Van de Castel Notarissen, ontving donderdag 23 januari het juryboek van de voordrachtcommissie. De voordrachtcommissie is in de afgelopen maanden intensief bezig geweest om kandidaten voor te dragen, die in aanmerking komen voor de titel 'Onderneming van het Jaar 2014'. De voordrachtcommissie bestaat uit: Thea Kraaij, Pim van Duijn, Gerrit Jan Bezemer, Catharina Schreuder, Richard Breijer en Rolf van der Steeg.

In de komende periode toetst de deskundige jury de ondernemingen in het juryboek aan diverse criteria om zo tot het benoemen van de genomineerden te komen. De overige juryleden zijn: Hugo Doornhof, Carel van Eijs, Edith Terschegget en Evert Versluis. In de categorieën Jonge Ondernemer/Onderneming, MKB en Detailhandel en Industrie en Dienstverlening blijven uiteindelijk per categorie drie genomineerde bedrijven over die meedingen naar de award.

Het Business Event wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd en vindt plaats op maandag 7 april. Het event wordt in samenwerking met hoofdsponsor Meeuwsen Ten Hoopen, mediapartner Stad in Bedrijf, de gemeente Nijkerk, VNO-NCW, businesspartners, commissieleden, Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk en de Ondernemers Vereniging Hoevelaken georganiseerd. Voor informatie en het reserveren van entreekaarten kunt u kijken op de website van de organisatie: www.businesseventnijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie