Gemeente gebruikt bedrijvenbrochure ter promotie

4 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De gemeente wil een bedrijvenbrochure laten opstellen en heeft daarom samenwerking gezocht met de heer A.K. Gerritsma, eigenaar van PR bureau Graphic Sound. Met deze brochure worden het bedrijfsleven in Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk plus de industrieterreinen gepromoot. Alle bedrijven ontvangen begin februari een uitnodigingsbrief van wethouder Geert Horst.

Wethouder Horst geeft aan: ,,Wij willen deze brochure gebruiken voor promotie- en acquisitie-activiteiten om bijvoorbeeld meer bedrijven zich in onze gemeente te laten vestigen. Bedrijven kunnen zich in deze bedrijvenbrochure profileren en de brochure voor hun eigen promotie- en acquisitie-activiteiten gebruiken. Er zijn weliswaar kosten verbonden aan deelname, maar daar krijgen de bedrijven promotiemateriaal voor terug."

Een medewerker van Graphic Sound kan daarom binnenkort contact met de bedrijven opnemen en medewerking vragen aan deze bedrijvenbrochure. De gemeente Nijkerk ondersteunt dit.

Wethouder Horst hoopt op enthousiaste deelname aan de brochure door een groot aantal bedrijven. Ondernemers die al op voorhand enthousiast zijn geworden om deel te nemen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met de heer A.K. Gerritsma van P.R. bureau Graphic Sound emailadres: info@graphicsound.nl.

advertentie
advertentie