Bloemschiklessen door Groei en Bloei

31 januari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK/HOEVELAKEN - Wie niet eerder bloemen heeft geschikt maar dat wel graag wil leren, kan vanaf maandag 10 februari vier lessen in basistechnieken volgen in Nijkerk. Anita van Hout die eigenaresse is van een bloemenatelier in Ermelo is de docente. De locatie in Nijkerk is nog onbekend, dit hangt af van het aantal aanmeldingen.

Vooraf krijgt men thuis informatie toegestuurd over het lesonderwerp. Iedereen neemt daarna zelf bloemen, blad en een ondergrond mee. Steekschuim en andere hulpmiddelen kunnen tegen een kleine vergoeding, voorafgaand aan de les worden aangeschaft. De volgende drie lessen worden gegeven op: maandagavond 10 maart, maandagavond 7 april en maandagavond 19 mei.

In Nijkerk beginnen de lessen om 19.30 uur. Opgeven kan bij Vera de Boer. De kosten zijn voor leden van Groei en Bloei 40 euro, niet- leden betalen 48 euro.

Workshop Hoevelaken

Op woensdagavond 12 februari om 19.30 uur en op vrijdagochtend 14 februari om 9.30 uur kan men in Hoevelaken een object maken. Van natuurlijke materialen stellen deelnemers een houdbare ondergrond samen, het stuk wordt daarna afgewerkt met voorjaarsbloemen. Men is vrij om het bloemstuk naar eigen smaak aan te passen. De kosten voor deze workshop zijn inclusief alle materialen en consumpties 21 euro voor leden, voor niet- leden 25 euro.

Graag zelf een scherp mesje, snoeischaar en draadtang meenemen. Eveneens een vuilniszak, kratje of doosje voor vervoer en tegen de kou. De workshops worden gegeven in het gebouw van De Volks Universiteit aan de Van Dedemlaan 2 in Hoevelaken.

Voor alle inlichtingen en aanmeldingen: Vera de Boer, tel. 06-40903656, of bloemschikkenbijgroeienbloei@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie