Nieuw bestuur ZVV Sparta

14 januari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK – De leden van de Nijkerkse zaalvoetbalvereniging ZVV Sparta hebben maandag ingestemd met de aanstelling van een nieuw bestuur. Tijdens een ingelaste algemene ledenvergadering stemden de aanwezigen unaniem in met het voorgestelde nieuwe bestuur.

Het nieuw geformeerde bestuur staat onder leiding van Arjen Gerritsma. Arjen is een bekend gezicht in Nijkerk en heeft een duidelijke visie neergezet voor ZVV Sparta in de komende jaren. Naast Arjen treden Rosalie du Bois (Penningmeester), Bert de Goeij (Algemene Zaken) en Hendry Timmer (interim PR en Sponsoring) toe tot het bestuur.

Arjen presenteerde tijdens de ledenvergadering zijn visie op het nieuwe beleid voor ZVV Sparta in de komende jaren. Centraal in die visie staat dat ZVV Sparta een gezonde vereniging moet zijn met een Nijkerks gezicht. Dat Nijkerkse gezicht moet gevormd worden door middel van een eerste team dat voornamelijk bestaat uit eigen toppers, jongens die vanuit de eigen vereniging een kans krijgen in het eerste team.

Het vorige en huidige seizoen in de Eerste Divisie heeft ZVV Sparta veel ervaring opgedaan hoe je op hoog niveau moet acteren. Helaas heeft het spelen op dit hoge niveau en het uitblijven van een hoofdsponsor er ook toe geleid dat ZVV Sparta in een financieel lastige positie terecht is gekomen. Het nieuwe bestuur is voornemens om met een nieuwe visie van ZVV Sparta weer een gezonde vereniging te maken. Gezien de huidige positie op de ranglijst (ZVV Sparta bezet de laatste plaats in de Eerste Divisie A) zal dat waarschijnlijk een niveau lager zijn. Het nieuwe bestuur vindt dat zeer jammer, maar denkt dat het gezien de nieuwe koers een verstandige keuze zal zijn om vanaf volgend jaar te gaan acteren in de Topklasse.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie