13 januari 2014 om 00:00 Nieuws

Bericht was met foto

P E R S B E R I C H T

Nijkerk DJ Mr. Milow komt met een uniek optreden “Draaien en drummen tegelijkertijd!!!”

Eerste try-out voor Drum DJ Mr. Milow 18 januari in de Bonte Koe.

Nijkerk – Drummen en draaien tegelijkertijd!!! Na al weken lang in training te zijn gaat DJ Mr. Milow “Robert den Hartog” zijn eerste try-out geven in Nijkerk. Na al een lange DJ carrière voor o.a. TMF, For Him Magazine, Slam TV, GoFun On Tour en vele klussen in binnen en buitenland gaat deze DJ eens met iets nieuws beginnen. Het drummen met een DJ is al bekend maar het draaien en drummen tegelijkertijd door 1 persoon is iets wat alleen met veel training mogelijk gemaakt kan worden. Voordat er nationaal en internationaal gepromoot gaat worden, zullen er eerst een paar try-outs worden gegeven en waar kan dit beter als in Nijkerk.

Niet alleen Mr. Milow, maar ook het boekingskantoor Euro Pop, waar vele grote artiesten BIJ zitten geloven in dit verhaal en gaan met hem aan de slag om dit tot een groot succes te maken. Om niet alleen in zijn studio te gaan staan oefenen, maar ook met publiek er bij, is de keuze gemaakt om een paar try-outs te geven. Als thema bij restaurant De Bonte Koe is hier een mooie gelegenheid voor, om onder het genot van een drankje en een hapje hier naar te luisteren en eventueel mee te dansen, aldus Mr. Milow.

De muziek waarbij de drums te horen zijn zullen vooral de Latin invloeden hebben. Het is niet het makkelijkste genre om als nieuwkomer gelijk mee te beginnen qua drum, maar zorgt wel voor de meeste lekkere klanken tussen de Dance/House muziek door. Mr. Milow is gewend om breed te draaien en zal ook tussen de drum sessies ook gewoon zijn draaikunsten blijven tonen, maar het is juist de combinatie die het speciaal maakt.

Iedereen is dus uitgenodigd om 18 januari in de Bonte koe vanaf 23.00 uur hier van kennis te komen nemen. Wellicht staat u aan het begin van wat een mooie internationale 2de carrière van Dj Mr. Milow kan gaan worden.

NOOT VOOR REDACTIES - NIET VOOR PUBLICATIE: meer informatie? Robert den Hartog, 06 1049 1457. www.mrmilow.com <http://www.mrmilow.com/>

________________________________

<http://www.avast.com/> This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus <http://www.avast.com/> protection is active.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie