Haardencentrum Hoevelaken

13 januari 2014 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Er gaat natuurlijk niets boven een winteravond gezellig bij de haard. Op het bedrijventerrein 'Horstbeek' te Hoevelaken bevindt zich Haardencentrum Hoevelaken.

Door Maureen van Goethem

Wat is er mooier dan de warmte van het haardvuur op je gezicht, het geluid van knapperend hout en het schitterende vlammenspel? Rond de haard gezellig met vrienden praten, heerlijk een boek lezen of dromerig in de vlammen staren.

Eigenaar van het Haardencentrum is Gijsbert van Manen. In het najaar van 2006 is het bedrijf gestart in een nieuw pand aan de Wel 11. Gijsbert heeft ruim 20 jaar ervaring in de haardenbranche. Stap voor stap is het bedrijf tot op heden gegroeid tot zo'n tien medewerkers.

Showroom

Als u gaat voor kwaliteit, duurzaamheid en service, dan is er altijd een kachel of haard die bij u past. De opstellingen in de showroom bieden de bezoeker een scala aan mogelijkheden bij het maken van de juiste keuze. Waarbij de meeste haarden brandend te zien zijn. ,,Samen met de klant, wordt er een passend ontwerp van de juiste haard gemaakt. Hetzij standaard of maatwerk, alles is naar wens van de klant te realiseren,'' zegt adviseur Stefan Jonkers.

Na aankoop kunt u ook terecht voor het vakkundig installeren en monteren van haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. Als u van plan bent te investeren in een mooie haard of kachel is het belangrijk dat u weet wat u koopt, wat u geleverd krijgt en wat u van een bedrijf mag verwachten. Stefan: ,,Wij zijn gespecialiseerd in haarden, van A tot Z. Wij zijn dealer van de meeste gerenommeerde merken. Ook zijn wij goed op de hoogte van alle mogelijkheden en geven u dan ook een deskundig advies.''

Net als kachels, heeft u voor een open haard de keuze tussen een inbouwhaard, een inzethaard of een vrijstaande haard. ,,Een open haard is bijna hetzelfde als een gesloten haard, alleen heeft een open haard geen glazen frontpaneel. De plaatsing van een gesloten haard behoeft overigens geen schoorsteenkanaal. Dit biedt meer mogelijkheden,'' aldus Stefan. ,,Naast de meer traditionele vormgeving is de nieuwe generatie haarden ook verkrijgbaar in een strak en modern jasje.''

Service

Een goed werkend en veilig rookkanaal is net zo belangrijk als de juiste kachel, want het voert de rook en andere giftige stoffen af naar buiten. Wanneer het kanaal defect is, kunnen er levensbedreigende situaties ontstaan. Haardencentrum Hoevelaken helpt u graag bij het opsporen en repareren van de gebreken.

Vraagt u zich af of het überhaupt mogelijk is om in uw huis een haard, hout-, of gaskachel te plaatsen omdat u geen rookkanaal of schoorsteen heeft. Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak, in onze showroom of voor een advies bij u aan huis.

Haardencentrum Hoevelaken

De Wel 11

3871 MT Hoevelaken

Tel. 033-2582863

www.haardencentrum-hoevelaken.nl

advertentie
advertentie