6 januari 2014 om 00:00 Nieuws

Mijn Schilder: Uw schilder voor elke klus

NIJKERK - Mijn Schilder Jeroen Bos (33) is al meer dan vijftien jaar werkzaam als allround schilder.

Door Maureen van Goethem

Jeroen Bos is, na het behalen van alle diploma's en nadat hij ervaring heeft opgedaan bij een werkgever, vorig jaar met zijn eigen bedrijf begonnen. Een moedig plan, in deze tijd van financiële malaise. Maar dat heeft hem niet weerhouden een eigen bedrijf op te starten.

Mijn Schilder is een veelzijdig schildersbedrijf dat u naast buitenschilderwerk ook kunt inschakelen voor binnen-schilderwerk, wanden en behangen. Daarnaast kunt u het bedrijf ook inschakelen voor klein onderhoudswerk, bijvoorbeeld het herstellen van houtrot aan kozijnen of deuren. ,,Ik werk nauwkeurig, ben betaalbaar en het schilderwerk wordt, zo mogelijk, snel afgerond waardoor overlast tot een minimum beperkt wordt.''

Herkennen, repareren, onderhouden

Jeroen werkt het liefst met onderhoudscontracten. Op deze manier blijft uw woning in een goede staat, zonder ineens een hele grote uitgave te moeten doen. Preventief onderhoud is belangrijk. Uw woning wordt dan jaarlijks of tweejaarlijks, gecontroleerd en na grondig overleg, waar nodig bijgewerkt. ,,Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilderwerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden. Het houtwerk wordt van top tot teen gecontroleerd, wat is de staat van die woning, er wordt het een en ander gerepareerd, want je geeft een bepaalde garantie,'' aldus Jeroen.

Hiermee beheerst men de kosten. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt u veel tijd en kosten en geeft het meer woonplezier. ,,De bewoner heeft meer tijd voor andere zaken en kan bij wijze van spreken rustig achterover blijven zitten, terwijl ik het schilderwerk onder handen neem.''

Winterkorting

Schilderonderhoud aan uw huis is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Met het lage BTW tarief en/of de winterkorting kan het schilderwerk aan uw woning voordeliger uitpakken. Woningen ouder dan twee jaar vallen onder het 6% btw tarief. Gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk bewoond is.

Goede afspraken en offertes zijn een noodzaak om duidelijke verwachtingen te scheppen over het te behalen eindresultaat en teleurstellingen te voorkomen. Daarnaast is Jeroen een specialist in zijn werk. Schilderwerk binnen en buiten, wandafwerking, schilderen, (meerjarige) onderhoudscontracten en het plaatsen van glas. Bij het maken van elke offerte overweegt hij duurzaam, kwaliteit, betaalbaar; drie aspecten die in balans moeten zijn met elkaar. ,,Met alleen vakwerk kom je er niet meer tegenwoordig. Door altijd goed bereikbaar te zijn en je aan je afspraken te houden, bouw je vertrouwen op. Afspraak is nu eenmaal afspraak,'' besluit Jeroen.

Wanneer u nu uw offerte aanvraagt, en u deze goedkeurt voor 1 april 2014 dan betaalt Mijn Schilder de btw voor u!

Mijn Schilder

Tel.: 06-38 13 38 23

www.mijnschilder.info

advertentie
advertentie