3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

Doeland Wagensveld is nu Hubo Hoevelaken

HOEVELAKEN – Doeland Wagensveld is overgestapt naar Hubo. Begin december werd de overgang naar Hubo gevierd met het doorstrepen van de BTW op alle aankopen.

Al sinds jaar en dag is Adrie van Wagensveld een bekend gezicht in de buurt en dat blijft hij. Samen met het hechte team dat bij Hubo werkt. Zij kennen de buurt en dus de behoeften. Zij staan dan ook te popelen om u bij te staan bij iedere klus, klein of groot. Het handelskenmerk blijft uiteraard service, vakmanschap en kwaliteit. De afgelopen jaren is het assortiment uitgebreid met prachtig maatwerk, zoals deuren (meng)verf, horren, schuifwandkasten en binnen-en buitenzonwering. Alles voor de doe-het-zelver.

Hubo Wagensveld

Koninginneweg 101

3871 KZ Hoevelaken

Telefoon: 033-2580868

Leukste winkels van Nijkerk

NIJKERK – Eind oktober jongstleden is de Verkiezing van de Gezelligste Winkel van start gegaan.

In iedere gemeente zijn er twee winkels als winnaar uit de bus gekomen in de 1e ronde, de gemeenteronde: de winkel met de meeste stemmen en de winkel met het hoogste waarderingscijfer. In Nijkerk kreeg Dierenspeciaalzaak De Oostermolen de meeste stemmen (63) en Bell'Abitare de hoogste waardering (9,37). Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en door te gaan naar de Finaleronde.

De finaleronde begon afgelopen maandag en loopt tot en met 31 januari. Gedurende deze periode strijden de gemeentewinnaars om de provinciale overwinning en natuurlijk ook om de landelijke titel ‘Gezelligste Winkel van het Jaar’. De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, worden meegenomen naar de Finaleronde. Op 10 februari wordt dan de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Iedereen mag opnieuw een stem uitbrengen op de website www.gezelligstewinkel.nl. In de finaleronde tellen zowel het aantal stemmen als de gemiddelde score voor 50% mee in de einduitslag.

Vitale werknemers voor werkgevers

REGIO - Veluwe Portaal organiseert voor werkgevers op donderdag 16 januari 2014 van 15:00 tot 17:30 uur het marktevenement ‘Vitale werknemers’.

Tijdens dit evenement krijgen werkgevers de gelegenheid om contacten te leggen met diverse leveranciers van zogenaamde ‘vitaliteitsdiensten’; producten en diensten met betrekking tot bewegen, voeding, coaching etc..

Bureauwerk, weinig beweging, een hoge werkdruk en ongezond eten zijn veelvoorkomende oorzaken voor de dalende productiviteit en vitaliteit van werknemers, zowel lichamelijk als mentaal. Doel van ‘vitale werkgevers’ is om aanbieders en (potentiële) afnemers van vitaliteitsdiensten samen te brengen. Het uitgangspunt is een lager verzuim en een hogere productiviteit van werknemers, en dus een reductie van de personeelskosten, te realiseren.

Heeft u interesse dan kunt u zich aanmelden via de website www.veluweportaal.nl. Op deze website wordt ook het definitieve programma bekendgemaakt.

advertentie
advertentie